Infomomenten

Een kleuter- of basisschool kiezen voor je kindje is belangrijk en niet altijd eenvoudig. Want er spelen heel wat factoren mee in je beslissing. School in zicht nodigt je daarom uit om je grondig te informeren alvorens een school te kiezen. Tijdens onze activiteiten krijg je informatie uit eerste hand en kun je zelf al je vragen kwijt. Naast directies en ouders van de school, ontmoet je ook andere ouders die op zoek zijn naar een goede school in de buurt. Schrijf je hier in voor de digitale ontmoetingen met directies en ouders op 9 februari. Of werp een unieke blik op de scholen via de virtuele rondleidingen.

Infoavond (digitaal)
op dinsdag 12 januari 2021 om 19u30

Op de Infoavond stellen we je alle deelnemende scholen voor. Je krijgt ook een woordje uitleg over het aanmeldingssysteem door deskundige Evy D’hollander. Zij duidt hoe en wanneer je je moet aanmelden voor kleuter-en basisscholen – zo mis je zeker geen belangrijke deadlines. Schrijf je in en ontvang de toegangslink voor dit digitale evenement.

Praktisch:

  • Infoavond voor ouders
  • Dinsdag 12 januari 2021 om 19u30
  • Locatie: digitaal

Schrijf je hier in voor de infoavond.

Kon je er niet bijzijn tijdens de infoavond? Zit je nog met vragen?

Neem dan contact op via mail of op 03 270 38 05.

Digitale ontmoetingen met directies op
dinsdag 9 februari 2021

De coronaregels laten schoolbezoeken momenteel helaas niet toe. Daarom kun je op 9 februari online kennis maken met directies en ouders van de zes deelnemende scholen. Je krijgt informatie van meerdere scholen in je buurt, ontmoet directie en een ouder van de school, en kunt al je vragen kwijt. Tijdens deze online gesprekken ontmoet je ook andere ouders uit je buurt. Ouders die eerder deelnamen, geven aan veel te leren uit elkaars vragen. Je kunt je hier inschrijven voor de digitale ontmoetingen, en ontvangt van ons nadien een deelnemerslink.

Praktisch:

  • Dinsdag 9 februari 2021 om 19u30
  • Tijdig inschrijven is noodzakelijk

Schrijf je hier in voor de digitale ontmoetingen.
Je kan ook inschrijven via telefoon:
03 270 38 05.

Ouderbabbels op
zaterdag 27 februari 2021 (onder voorbehoud)

Starten op school: dat is ook voor jou als ouder een grote stap. Wat betekent naar school gaan voor jou als ouder? Wat verwacht de school van je? Welke activiteiten zetten ouders van de deelnemende scholen op touw? In welke oudergroep voel jij je thuis? Tijdens de Ouderbabbels ontmoet je andere geïnteresseerde ouders van jouw voorkeurscho(o)len. Ouders die al een kind hebben op de school geven je een eerlijk beeld van hoe het voor je kind én voor jou is om deel uit te maken van de school. Zij beantwoorden al jouw vragen. Dat kan je ook helpen als je nog twijfelt over je schoolkeuze. Ook je kindje(s) zijn welkom en kunnen er samen spelen!

Praktisch:

  • Zaterdag 27 februari 2021, uur nog te bepalen
  • digitaal
  • Inschrijven is noodzakelijk

Schrijf je hier in voor de Ouderbabbels.
Je kan ook inschrijven via telefoon:
03 270 38 05.

© 2021 School in zicht vzw / t 03 270 38 05 / stuur e-mail / facebook / privacy / design: duall